Плащане и доставка

Доставка

Куриер – за страната
Доставката се осъществява посредством куриерска фирма, като плащането се извършва с наложен платеж. Базово ползваме услугите на фирма Еконт, но по Ваши предпочитания можем за ползваме и друга куриерска фирма. При доставка до офис на Еконт – цената на доставката е около 4 лв.

Алтернативен вариант – за страната
За Ваше улеснение www.podaruk.info дава възможност за доставка и по алтернативен, посочен от ва вариант. Т.е. ние можем да изпратим подаръка по всеки удобен за вас начин. В този случай може да има леко забавяне в срока на изпращане.

Получаване на място в офиса – за гр. Варна
За територията на гр. Варна може да получите своите подаръци на адрес ул. Братя Бъкстон 17 – рекламна агенция Вива Адвъртайзинг.

При доставка извън Варна – разходите се покриват от страна на получателя (клиента). В случаите на специфични промоции или други споразумения с клиента, късаещи доставката са валидни усовията на промоциата или споразумението. Цените на куриерските услуги могат да се видят в ценовите листи на съответните фирми. www.podaruk.info не носи отговорност за определянето на цената на услугите по доставката.
При доставката клиентът (получателят) поема отговорност да осигури достъп и възможност за получаване на подаръка. В случаите, когато подаръкът не може да бъде доставен (получен), защото няма достъп до посочения адрес или е посочен грешен такъв, се налага повторна доставка. Стойността на повторната доставка се заплаща от клиента (получателя).
Когато получи подаръка, клиентът (получателя) е длъжен да провери неговата цялост в присъствието на куриера. В случаите, когато подаръка е увреден или счупен се съставя протокол, в който се описват нанесените на стоките вреди, както и тяхното моменто състояние. Ако това не бъде изпълнено вредите (увреденият подарък) и разходите остават за сметка на получателя (клиента). www.podaruk.info не носи отговорност за цялостната доставка на подаръците след предоствянето му на куриерската фирма. А относно повредените пратки от страна на куриерската фирма, ангажимента е изцяло неин.
За да сте сигурни в цялостта на подаръкът, който ще получите, бихте могли да ползвате допълнителните услуги на куриерските фирми – „чупливо“ и „застраховка“. Тези услуги се заплащат допълнително и цените иммогат да бъдат намерени в ценовите листи на съответните куриерски фирми.
В случай, че при получаването не харесате поръчаният подарък, Вие имате право да предявите рекламация в 7 дневен срок от датата на получаването. в случай на рекламация www.podaruk.info ще ви изработи нов подарък или ще възстанови сумата, която сте платили. При рекламация неодобрения подарък трябва да бъде върнат на www.podaruk.info, като разходите за това се покриват от получателя (клиента).

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.