Често задавани въпроси

 

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни пишете на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

С радост ще отговорим на всяко ваше запитване.   

Искам да поръчам - Как ?

За да поръчате е необходимо да направите 3 простички неща:
1. Да изберете подаръка;
2. Да ни изпратите e-mail;
3. Да очаквате подаръка си.
За повече информация прочетете тук ...

Мога ли да поръчам по телефон или skype?

Може да подадете своята поръчка на посочените в сайта телефон и skype.
телефон: 0878/858919
skype ID: podaruk.info

Как да разбера дали подаръка ще ми хареса?

За да си представите как ще изглежда подаръка и да сте сигурни, че той ще отговаря на Вашите изисквания, ние разработваме примерен проект за всеки един подарък. Примерните проекти  може да получите на e-mail, като след това имате възможност да нанесете корекции по тях. Така може да сте сигурни че подаръкът ще е това, което очаквате.

Кога мога да поръчам?

Може да поръчате по всяко време на денонощието. Като изпратите e-mail на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Поръчката Ви ще бъде обработена и приета до 24 ч. в работните дни. В този период може да очаквате примерен проект за изработка на подаръка. Когато поръчате е почивен ден (събота, неделя и националните празници) може да очаквате проект за одобрение в първия работен ден след това.

Кога да очаквам примерния проект?

Примерния проект може да очаквате до 24 ч. след подаването на поръчката в работен ден. Ако поръчате в почивен ден (събота, неделя и националните празници) може да очаквате проект за одобрение в първия работен ден след това.

Как ще получа подаръка?

За Ваше улеснение www.podaruk.info предоставя възможност да получите подаръците по предпочитан от Вас начин. Базовия вариант, по който работим е доставка посредством куриер. Работим предимно с Еконт, но според Вашите предпочитания може да ползваме друга куриерска фирма. Доставката до офис на Еконт е около 4 лв. (зависи от стойността на наложения платеж). Цените на услугите на всяка куриерска фирма може да видите в нейния сайт. Ако имате допълнителни въпроси относно цената на доставката свържете с нас за да Ви помогнем.

Кога ще получа подаръка?

Всеки конкретен подарък има посочен срок за изработка. Той започва да тече след одобрение на примерния проект. Както е описано по-горе примерен проект ще получите до 24 ч. след подаване на поръчката в работните дни. Когато одобрите примерния проект и изработим подаръка (в посочения срок) трябва да е добави и 1 ден за куриерска услуга. Т.е. към срока за изработка на подаръка трябва да добавите 2 работни дни  (1 работен ден за проекта и 1 работен ден за доставката). Ако желаете подаръкът Ви да бъде изработен по-бързо, свържете се с нас на посочения е-mail за да обсъдим възможните варианти.

Как ще платя подаръка?

За ваше улеснение www.podaruk.info дава възможност за плащане по предпочитан от вас вариант. Базовият начин, по който работим е плащане чрез наложен платеж при получаване на подаръка. Работим върху възможността за ползване на EasyPay, Epay, PayPal и плащане по банков път.

Кой плаща разходите за доставка?

Доставката за всички подаръци е за сметка на получателя, освен ако в промоции или други споразумения не е описано друго. Цената на доставката може да видите в ценовите листи на куриерската фирма, която желаете да използваме. При доставка до офис на Еконт - цената на доставката е около 4 лв. (зависи от стойността на наложения платеж)

Как да разбера колко ще струва доставката?

Цената на куриерската услуга може да видите в ценовите листи на всяка една куриерска фирма. Ако имате допълнителни въпроси относно цената на доставката свържете с нас за да Ви помогнем. При доставка до офис на Еконт - цената на доставката е около 4 лв.

Какво се случва ако получа подаръка увреден?

В случаите, в които получите подаръка увреден, моля не се колебайте да се свържете с нас за да установим причините за това и да ви компенсираме, доколкото това е възможно. За случаите, в които вредата нанесена върху подаръка е по вина на куриерската фирма, www.podaruk.info не носи отговорност за това. Ако искате да се предпазите от евентуални увреждания, счупвания и т.н. на подаръка, който сте поръчали, може да се възползвате от допълнителните услуги на куриерските фирми - "чупливо" и "застраховка". Тези услуги се заплащат допълнително. цената им може да видите в ценовите листи на куриерските фирми.

Мога ли да получа подаръка на един адрес, а да платя на друг?

Възможно е да платите и получите подаръка на 2 различни места. В този вариант се налага първо да заплатите подаръка и след това той да бъде получен на другия адрес. В зависимост от конкретната ситуация са възможни различни вариант. Ако желаете да се възползвате от този вариант на доставка, моля свържете се с нас на посочения e-mail.